hesabın var mı? giriş yap

  • az önce fark ettiğim ve resmen "oha" deyip, coğrafyamı alt üst eden şeydir söyle ki; road trip yapmak üzere türkiye haritasını açmıştım yapabilicegim yollar uzerinde dusunurken marmara bolgesine uzerine zoomlayip ara yollara bakinirken sanirim 4-5 dk. gecmis ve heralde benim dikkat oyle bir dagilmis olacak ki, haritanin su kisminda "hassktr ben nereye bakiyormusum?" olmama sebep vermistir. halbuki hala baktigim yerdeymisim, marmara bolgesinde. kisacasi turkiye'nin icinde bir turkiye daha olmasi ufkumun sinirlarinin otesine gecti.

    halbuse orasi burası.

  • tam bir aptal açıklaması.

    koskoca galatasaray başkanının yaptığı açıklamaya bak amk.
    13 yaşındaki çocuklar bile artık böyle benzetmeler yapmıyor.

    galatasaray, galatasaray'dır.
    nou camp'a çıkınca barcelona'yı titretir, arena'da madrid'i 5'lik kıvama getirir.

    sen kimsin de galatasaray'ı birisine benzetiyorsun.
    galatasaray'ı bir takıma benzetmek ve bir takımdan küçük görmek kimsenin haddi değildir.

    illa bir şeyi benzetecekseniz vizyonsuzluğunuzu benzetin.

    bir araba dolusu parayı sabri'ye dökmenizle barcenola'nın ne alakası var diyebilecek kalibrede bir yönetici yok mu şu adama allah aşkına ya?

  • türk milliyetçisi olduğuna inanmayanların aksine türk milliyetçisidir. ama farkı şu anki milliyetçi geçinen köpekler gibi ümmetçi olmamasıdır. bu topraklarda yaşayan halkları, ırk farketmeksizin, milleti olarak görür mustafa kemal.

  • haberi okurken insanın yüzüne küçük bir tebessüm yerleştiren bu ülke için hala umut var duygusu taşıyan 17 yaşındaki lise öğrencisi hüseyin ege kök'tür. hüseyin, rahmetli annesinin bıraktığı ahırı köydeki çocuklar kitap okuyabilsinler diye kütüphaneye çevirmiş. başlarda annesinden kalan 150 kitap varmış sadece fakat iyi insanların yardımıyla bu sayı binleri bulmuş ve ortaya harika bir sonuç çıkmış. hüseyin kardeşimiz kurduğu kütüphane için de şöyle bir açıklama yapmış: "okuma alışkanlığının artması amacıyla bu yola çıktım. öncelikle bir traktörün römorkunda yakın köyler dahil gezerek kitap dağıtmaya başladık. ilk olarak annemden kalan 150 kitapla başladık ve geldiğimiz süreçte ise yaklaşık 3 bin 500 kitabımız oldu. kütüphanemizin ilk kitaplarını annemden aldığım için biz de onun adını kütüphanemize verdik. bundan sonra gelecek olan kitapları da ihtiyaç sahibi okullara vermeyi düşünüyoruz. amacımız türkiye'yi aydınlığa kavuşturmak."

    umarım türkiye senin de dilediğin gibi aydınlığa kavuşur canım kardeşim. seni böyle güzel yetiştiren annen ışıklar içinde uyusun.

  • (bkz: isyan marşı) diye bir şey olduğunu keşfetmemi sağlayan, göztepe' nin yıllar sonra 1. lige çıkması ile sonuçlanan 2017 play-off finali maçı. (evet 1. lig kardeşim)

    ben bu kadar etkileyici, epik bir marş daha duymadım. marşın başlığındaki videonun tarihi 2006. bu insanlar minimum 11 yıldır "ıssız kuytu köşelerden döneceğiz" diye o efsane beste eşliğinde bağırıyorsa dönmelerinden daha doğal bir şey olamazdı herhalde.
    yeni türkiye' de neden bazı marşların bazılarına alerji yaptığının da bir delili olsa gerek bu.

  • anadolu halkının pedofiliye uydurduğu bir başka kılıf. hangi geleneği kaldırsanız altından sapıkça bir sebep çıkıyor.

  • pitbull besleyenler, topluma kendini kanıtlayamamış korkak tiplerdir.

    pitbull’u olan insanlarla arkadaşlık etmeyiniz.

  • bu adam olimpiyat şampiyonu yani bir spor dalındaki dünyanın en önde gelen sporcusu.debedeki 20 yıllık mühendis de tutmuş kendini bir işi kendi branşında dünyada en iyi yapan kişiyle karşılaştırıp ah vah etmiş debeye girmiş vay amk.tanım:dünyadaki 20 yıllık mühendislerin hepsinden daha iyi ok atıp ülkeye olimpiyat altını getiren kişinin elektrikli araç satın alması.

  • sırf birileri faizi indireceğim diye tutturduğu için koskoca ülke binbir türlü yolla düşük faizin yan etkileriyle mücadele etmeye çalışıyor.

    ama nafile. kalpte olan sorun vücudun elinde ayağında kendini gösterince, el ve ayakları tedavi etmeye çalışarak hastayı iyileştiremezsiniz. tek yol kalbi tedavi etmektir.

    tabii doktorunuz diplomasız bir otobüs şoförü ise geçmiş olsun...

  • açıklamaya bak. sanki 400milyon dolara ben uçak aldım. sat abi o uçağı madem öyle. makam araçlarını sat. yaptırdığın yazlık kışlık sarayları sat. satar mısın? satmazsın.

    tanım: son çırpınışlardır.