• rıdvan dilmen'in oy vereceği kişiyi açıklaması durumudur.. elbette recep tayyip erdoğan'a oy vereceğini söylemiş.. mazeret olarak ise 80'li yılları yaşamış olmasını göstermiş.

    tabii , devlet kanalında o kadar yağlı bağlı bir kontrat imzalamış ki kendisi. o yüzden ülke gerçekleri ve vatandaşın hâli umrunda değil.

    şu anda tüm dünyada yaşanan teknolojik gelişmeler yüzünden 1980'li yıllara göre akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, internet ve daha niceleri var.

    ama emin olun 1980'li yıllardan daha yoksul bir hâldeyiz. 1980'li yıllarda bir kişi çalışarak ve tasarruf yaparak, doğru yatırımlar ile zengin olabiliyordu. emekli ikramiyesi ile ev, araba ve dükkan satın alan insanlar vardı.. ölü eşek fiyatına arsa satın alabiliyordunuz. orta sınıf, nüfusun önemli bir bölümünü teşkil ediyordu. zengin ve yoksul arasındaki fark bugünkü gibi faraş kadar açılmamıştı.

    yani 40 yıl içinde tüm dünyada yaşanan bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri şu başımızdaki püsküllü belaya mâl etmeyin artık.

    --- spoiler ---

    ünlü yorumcu rıdvan dilmen, katıldığı televizyon programında, cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kime atacağını söyledi. yaptığı açıklamada dilmen, "benim bir tane oyum var. cumhurbaşkanımız siyasete devam ettiği sürece de oyumu recep tayyip erdoğan'a atacağım" dedi.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
  • klasik bir yaşlı tepkisi. futboldan da anlamıyor, siyasetten de. akp trtnin yönetiminden el çekince hiç bir programda kendine yer bulamamasını dilerim. zira ben kendisini izlemeyeceğim.
  • arkadaş yaşı 60 olan insanın 80’li yılları yaşamama ihtimali yok. kendini donduracak mı bu insanlar. 80’ler yaşandı diye çok daha beteri olan erdoğan’ı seçmenin anlamı ne, onu sorgulamak lazım.
  • umarım erdoğan siyaseti bıraktıktan sonra da ona oy atmaya devam eder. zira kendisinin bu kafayla türk halkının geleceği için doğru tercih yapacağını düşünemiyorum. en azından oyu geçersiz olur.
  • hükümeti eleştiren ekonomi kötü diyenlere de "telefonunu çıkar" diyeceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam...
  • şeytan rıdvan isini bilir
  • yine klasik bir chp/hdp/ip/avrupa birliği foncularının taktiği ile tahminen troll bir yazarın cümle içerisine sıkıştırdığı yalanlarla bezeyip millete linç malzemesi yapmaya çalıştığı açıklama.

    "...tabii , devlet kanalında o kadar yağlı bağlı bir kontrat imzalamış ki..." demiş.

    adam trt'de ücretsiz program yaptığını açıkladı, trt de doğruladı.

    türkiye'de muhalefet beceriksiz ama asıl kazanamama sebebi sürekli yalan, iftira atmaları.

    yalanın olduğu yerde yükseliş olmaz. çünkü her zaman gerçek olmayan şeylerle ilgilenir ve yanlış da olsa gerçeklerle yaşayanlar yol alır...
  • şaşırılacak ya da başlık açılacak bir durum yok sanki ortada.

    (bkz: rıdvan dilmen'in asgari ücreti 8 bin tl sanması)
  • kimsenin umurunda olmayandır. ama buradan anlaşılan şu: rıdvan dilmen'in bir "açığı" var. o açığı da oy vereceği taraf biliyor, haliyle onların propagandasını yapıyor. ülke yıllardır bu "açığı" olanların ipini tutanların elinde. şaşırmadım.
hesabın var mı? giriş yap