59 entry daha
  • sezonun dördüncü yarışı.

    şu piste laf söyleyenlerin formula 1 izleyemeyi bırakmalarını tavsiye ediyorum. sanırsın yarış singapur gibi saçma bir pistte yapılıyor.

    hayvan gibi düzlüğü olan, geçişe müsait, özellikle kale kısmındaki dar virajlar gibi "kendine has"* virajları olan bir pist. ee daha ne istiyorsunuz bir pistten, cadde pisti olması neyi engelliyor?

    takvimde buradakinden daha keyifli yarışlar izlediğimiz pist saymaya kalksan üç tane sayamazsın. ama yok size hungaroring gibi yas marina gibi catalunya gibi pistler lazım, ne de olsa cadde pisti değiller.

    neyse, hamilton' ın ilk sektördeki hatası olmasa ferrari' ye yarım saniye fark atacaklardı. muhtemelen yarışı da hamilton alır.

    ayrıca uçuyor kaçıyor denilen, sadece tek viraj ve tam gaz 2 km düzlükten oluşan son sektörde ferrari mercedes' ten daha yavaştı. sezonun gidişatına ilişkin önemli bir detay bu. mercedes burayı da rahat alırsa şampiyon takım dördüncü yarıştan belli olur.

    yarın leclerc' ten sürpriz bekliyorum.
  • yıllardır f1 izlemiyorum. pisti merak ettiğimden bi bakayım dedim. efsane pist yapmış adamlar. yarınki yarışı izleme nedenim hatta. piste laf eden olması z kuşağı dingilliği olmalı, başka açıklama bulamadım.
  • duvara vuranın leclerc, lafı yiyenin vettel olduğu gp.

    o üstte balonttel diye dalga geçmeye çalışan arkadaşa da kafam girsin*
  • giovinazzi'nin kontrol elektroniği parça değişimi yüzünden alacağı grid cezası sayesinde leclerc'in 9. cepte başlayacağı yarış.

    kendisi açısından düşünürsek kalkışta ilk viraja girene kadar raikkönen'i geçme şansı yüksek. herşey iyi giderse iki tur sonra da kvyat, norris ikilisini uzun düzlükte geçer. burada kvyat'ın ilk virajda neler yapacağı da çok önemli tabi. ortalığı dağıtabilir de. :))

    öyle ya da böyle ferrari'nin mücadele edebilmesi için çok ekstrem bir strateji ile bu yarışı pitte avantaja çevirmesi gerekiyor. özellikle safety car için senaryoya ciddi kafa patlatmaları gerek. aksi halde hamilton, bottas güle oynaya antrenman turları atıp bitirirler işi.
  • leclerc ve kubica'nın kaza yaptığı yere gelene kadar umarım vettel,mad max'le olan farkı açmayı başarır...

    tersini düşünmek istemiyorum.......
  • padoktan izleyeceğim serinin 4. yarışı, ben ve oğlum çok heyecanlıyız

    leclerc için umudum halen yüksek.
  • bottas’ın hamiltona kelek yapacağı, memuriyetten sıkılıp kamu iktisadi teşebbüsleri bünyesinde çalışmaya devam edeceği yarış olacaktır. ordan da özel sektöre geçerse kimse bottası tutamaz. ama yaşı da biraz geçti sanki e hadi yap artık hamleni.
  • sürprizlere gebe bir yarış olacağı kanısındayım. pistin kendine özgü tuhaf yapısı ve iklim koşulları sonucu etkileyecek unsurların başını çekecektir.
  • herkese selamlar pit yolumuz açıldı. ingilizce yüksek kalite stream için:

    http://mygoodstream.pw/…ive.php?id=l2xpdmuxlnboca==

    umarım geçen seneki kadar bol olaylı bir gp olur. avrupa'ya gelmeden önce neredeyse en eğlenceli pist bakü. şanını sürdürür umarım.
  • bottas uslu ve itaatkar bir takım arkadaşı olarak startta yerini verir. çin'de yaptığı gibi. zorluk çıkarmaz. sonrasında hamilton her tur farkı biraz açarak rahatça kazanır. mercedeslerin duble yaptığı sıkıcı bir yarış olacaktır yine.

    3-4-5 mücadelesi aksiyonlu geçebilir. verstappen ve geriden gelen leclerc orayı karıştıracaktır. 3 yarış geride kaldı ve verstappen ferrari pilotlarından daha fazla puana sahip. takım arkadaşına 1 sn fark atıyor tur başı. bu sene god mode'u açmış geliyor resmen.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap