• beşiktaşımızın 2014-2015 sezonu 10. hafta karşılaşması. başlama saati 19.00.
  • kendisi hala görevde mi onu bile bilmiyorum ama 10’da 10’cu arkadaşın müthiş demecinden sonraki 2 maçı da alan beşiktaşımız’ın hedefe doğru kalan 8 maçından ilki.

    (bkz: beşiktaş'la 10 maç yapalım 10'unu da kazanırız)
  • kasımpaşa'nın ligdeki neredeyse tüm maçlarında tandemi oluşturan ryan donk ve barış başdaş'ın sarı kart cezaları nedeniyle oynayamayacakları maç. slaven biliç sistemi kolay kolay değiştirmez bunu biliyoruz, ama olur da çift forvet çıkarsak çok rahat bir maç olur beşiktaşımız açısından.
  • istanbul başakşehir fatih terim stadyumu'nda oynanacağı göksel gümüşdağ tarafından açıklanmıştır.
    pazar günü güzel bir saatte güzel tribünle kaliteli iki takımın maçı .
    eğer hakemler maçın önüne geçmezse sezonun en zevkli maçlarından biri olur.

    çıkmayız ama olur da bir mucize olur diye bir de kadro yapalım ;

    ----------------cenk--------
    serdar---sivok-----ersan-------motta
    -----------ozi-------atiba---------------
    töre-----------sosa--------------kerim
    --------------- baba----------------------
  • beşiktaşımızın yendiği taktirde üzerindeki ölü toprakları tamamen atacağı maç.
    seri yakalamak için iyi bir fırsat olabilir. aralık ayında 3 günde 1 maç oynayacağımızı düşünürsek rotasyon şart oğlu şart olmalıdır.
    artık bir şekilde uğur boral'da takıma dahil edilip, o takımın oyuncusu olduğu hissettirilmeli. kupa maçlarında işimizi görebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.
    kerim-töre kanatlarda başlayıp duruma göre ilerleyen dakikalarda uğur değişikliği düşünülebilir.
    donk ve barış'ın yokluğunda ba kobrayı salacaktır.

    edit: müthiş sol ayak dönüyormuş bu maç. atacağı bir gol ile kendine gelebilir.
  • besiktasin dusunulenden rahat kazanacagi mactir.
  • 4-0 bitebilir.
  • donk un oynamayacağını duyunca üzüldüğüm maç. belki futbola farklı aksiyonlar katabilirdi. yazık olmuş açıkçası.
  • yine kombinem olduğu halde maç bileti almak zorunda olduğum karşılaşma.

    tamam ankara'da oynadığımız maça verdiğimiz bilet parası iade edildi. bu da iade edilecek, fakat neden böyle saçma bir uygulama var ki. zaten passolig yüzünden maça gelmek isteyen de gelmiyor, herkesin ayağı kesildi. resmen maça gelebilmek için mücadele ediyoruz.

    lanet olsun passo'nuza, da liginize de. allah kahretmiş bizi haberimiz yok. brezilya keşke 4 değil 10 atsaydı. iş bilmez yöneticiler ve siyaset yüzünden futbolumuz ingiltere'den 8 yediğimiz ama üzülmediğimiz günlere döndü neredeyse. kazakistan maçına bile acaba diye çıkıyoruz. hala passolig. ye, ye, ye bitiremediniz milleti de, devleti de.
  • kombinesi olanlara ön satış süresi içinde bilet alırsanız paranız iade edilecek denilip daha sonra ön satış süresi içinde sistem bozuk denilerek bilet satılmadığı maç. sezon başında resmen taş toprak halindeki vodafone arenaya para verip kombine aldık. şüphesiz bunun itici güçlerinden biri de olimpiyat stadında 1 sene maçı izleyebilmekti. kendi adıma beşiktaşıma destek amacıyla olimpiyattaki bütün maçları izledim. oysa fikret orman denen vizyonsuz, taraftar düşmanı başkan adeta kombine kart sahiplerinin beşiktaş sevgisi üzerinden onları sömürmekte. dağa-taşa 1 yıl önceden para ödeyen bu insanları sırtında taşıyacağına onlara resmen azap çektirmekte. fikret ormanın adnan polat gibi yuhalanarak kulüpten atılavağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum
hesabın var mı? giriş yap