• şimdilerde bir de bunlara "bekarlığa veda partileri" ekleniyor ki sormayın..
  • (bkz: mahsun ibo izzet alişan özcan)

    5 kişi oldu ama yukarıdaki dörtlemenin de 5.si var; bekarlığa veda...
  • kimseye çaktırmadan evleneyim diyen biri için çok korkutucu.. üstelik gereksiz şamata, harala gürele..
  • hepsinin allah belasını versin dediğim dörtlü.
  • "yakında sevişmelerimiz resmiyet kazanacak" anlamına gelen gereksiz işler silsilesi. ha buna bir de nikah töreni de eklenebilmektedir, ama toplumsal anlamda bakılırsa bu silsilenin gerekli tek kısmı da odur.
  • hayatımda tecrübe etmek isteyeceğim son dörtlüdür kendileri. bazı gelenek ve göreneklerimiz o kadar saçma ki mecnun görseydi düğün yolunda leyla'dan vazgeçerdi o kadar net.

    ulan sevdik işte birbirimizi kimseye de bir şey kanıtlamak gibi bir amacımız yok. hepsi birbirinden gereksizdir bu tür şeylerin. oysa anne baba eş dost arasında mutlu mesut yapılacak bir tören ne kadar da samimi olur. ve bu aptal şeylere dökülecek para ile iki tarafın ailesiyle doya doya neler yapılabileceğin tahayyül dahi edemiyorum.

    ulan maksat düğün salonu sahipleri kazansın başka bir şey değil...
  • doğu taraflarına mensupsanız buna çeyiz, hamam, yün yıkama, gelin hamamı...v.s gibi niceleri eşlik edecektir. bu işten çalgıcılar dışında kimse karlı çıkmıyor , o yüzden tüm ailelere sesleniyorum.
    gençler siz de kaçın evlenin nikahla kurtarın işi.
    not: gelinlik masrafından kaçmayın ama. burnunuzdan gelebilir.
  • söz ve nişanı birleştirip sayıyı üçe indirebileceğiniz seri. eğer ikna ederseniz anneyi teyzeyi vs kınadan da kurtulabilirsiniz. ben yapamadım annem nuh diyor peygamber demiyor kına konusunda. biz de yakın arkadaşla anlaştık elime kına koydukları gibi alacak o, böylece iz falan kalmayacak. düğünü de sadece en yakınlarınızı çağırdığınız yemekli bir kutlamaya dönüştürürseniz bunlar eziyet olmaktan çıkıyor. yani ben öyle düşünüyorum, bir kaç ay sonra doğru mu yanlış mı düşündüğümü gelir yazarım.
hesabın var mı? giriş yap