• minibüsçü

    istanbul'da bir minibüs şoförü seyir halindeyken sanal kumar oynarken görüntülenmiş.
  • bu oyun nedir bilmiyorum ama etrafımdaki herkes bunu oynuyor ve soyuluyor.

    rezillik.
  • ahhh dedem bir elini kaldırmadın be.
  • kendi hayatını riske atması dert değil de milletin hayatıyla kumar oynuyor!
  • işte biz 2 senedir, sınıfta bunlarla uğraşıyoruz.
  • görüntülerin devamı ve öncesi olmadan yorum yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. oyun, slot oyunu gibi duruyor. bu konuda uzman değilim ama slot bu bence. uzman olmadan yorum yaptığım için, bunu önemsemeyin şu an. belki bir uzman gelip düzeltir. hayır, batak oynuyor burada der. uzmanı bekleyin. benimkisi şahsi fikir.

    bence slot. bir jackpotu ise bebek bile oynar. yormaz bu oyunlar adamı. 1 dolar atarsın, döner de döner elmalar, muzlar, elmaslar. stresi alır.

    burada şofer beye karşı, art niyetli boktan bir yaklaşım olduğu çok açık. kesinlikle, bu bir partiler arası gizli kamera haberi gibi duruyor.

    ya da gerizekalı insan kalabalığından çıkan, fav amaçlı saçmalıklardan birisi. adam pokerde değil, dolayısıyla düşünmeyi gerektirecek bir şey yapmak zorunda değil. dikkatle sürebilir aracını. basar tuşa, slot döner.
    sik üzeri ya da bacak arası yapar telefonunu, yoluna gider.

    neler yapmıyoruz ki bir aracın içinde? sevdiklerimizle sohbet ediyoruz, bazen arkamızı dönüyoruz. bu hareketin bunlardan farkı yok. iddia düşünmüyor bu adam, maç analizi yapmıyor. kirazlar şeftaliler cık cık dönüyor.

    ince bacaklı, poser, yarım kalkan sikli bir jelibon gelip, yılların kurdu yol ustasının videosunu çekecek hı?

    yemezler canım! her şeye şaşıran 25 iq çakma entelleri trump baba ile vura vura ezeceğiz. artık kimsenin götü güvende değil. çelik sopalarımızla geliyoruz. demir sikimizi göklere çekip, senstive transgender ve multi panseksüel kim varsa, tempur yataklarda vura vura bülbüller gibi şakıtacağız.

    "ben bunu 3 fav için yaptım. video gereksizdi" diyene kadar cumshot ile yıkayacağız aciz köstebek bedenlerini. şiirler yazacaklar artık. etek işi bitecek.

    muhbir erkek olmaz. erkek susar. hemen şikayet ediyorsa toptur.
    (bkz: rat)

    şöför yoldur. yolsa saygı. saygı ise insanı barındırır, pembe donlu yumoş akbabaları değil.

    siki de kalkar şöförün, canı da çeker. bakmaz gibi yapar, gözü de kayar. evde de asılır. ahlaksızlaşır da bir şöför. büllüşü de şişer, grip de olur bazen. şöför hayattır. internet pembelerinin aptallıkları olmaz reel hayatta.

    vahşidir gerçeklik. bıyık ortamında içsel sancılar olmaz. top mu lan bu şöför?

    çok sinirlendim şu an. nonoş mu davransın bu adam?
    -----
    hadi kızı gülcan'a ayakkabı alacak? ya oğlunun öğretmeni gülbal fermis hoca, hepiniz yarın nike eşofman takımı alın, en sevdiğim eşofmanı getiren erkek öğrencime bir sürprizim olacak öğretmenler odasının arkasındaki boş ve karanlık kilerde dedi liseli genç yunus ve arkadaşlarına? nereden biliyor bunları favcı-ütücü papağan kılıklı cross dresser yapılarını eşekler sikesice sosyal medya rulokatları?

    "adalet kılıçla olmaz, penisle olur" (bereket tanrısı hermokles)

    hanımı hadi ilik erimesi yaşıyor? çift iş yapması lazım hadi şöförün, farkında mısın? biliyor mu pembiş incel bunu? hayır bilmiyor. umrunda da değil. ince bileklerine bilekliğini takıyor --ki bunlar sahte deri, zamanla soyulur hiç sevmem onun gerçekleri var bende onlar iyi-- geçiyor internete, o sivilceli ve çirkin yüzü ile, "kadın amı" yazıyor arama kutusuna. o boş beyni çalışmıyor. robot bir protesto ekşicisi artık o. kadın amı ve ekmek diyebiliyor sadece, "açım an-ne" diyor. düzenli ve ferah bir odası var. iğrenç bir adam. kelimeleri az, yüzü soluk... çünkü zamanında, cinsel seks de yazdı. çekinmiyor. kadın amı yazıp, tüm taciz videolarını arıyor. aklı dildolarda hala. hormonu az.

    şöförü buluyor tesadüfen. evine ekmek götürmek için 24 saat direksiyon sallayan, üzerine bu oyun ile kızı gülcan'a ayakkabı, oğlu yunus'a siyah dantelli külot, eşine nike eşofman takımı almak isteyen bu adama laf atıyor öyle mi?

    yarrak öyle.

    turuncum gelecek toplar bitecek. nokta.

    bizler yorulduk artık bu hümanizmden. usandık bu sahte tepkilerden. şöför haklıdır. kaldırıp lap lap suratınıza vursa hakkıdır şöförün.

    hııııııı, rahatsız mı oldun mini mini kıtırık çizi kraker kardeşim? gidersin adama, söylersin. erkek gibi, aslanlar gibi dersin. "bak birader, olmaz böyle" dersin. kimsenin izni olmadan, kumar da olsa, ortam şampiyonlar ligi de olsa görüntüsünü alamazsın.

    bu yanlış.

    şimdi gözlerinizi kapayın loş bir ışıkta. aynısının ananıza bacınıza yapıldığınız düşünün. hayal edin bunu. aynısını bacınıza yapıyorlar, tam bu ana odaklanın. hoşunuza gider miydi? gitmezdi bence. bu adamın da gitmez. benim de gitmez. bazı pornolarda bunu yapanlar var ama onların bile hoşuna gitmez bu eylemin anasına ve bacısına yapılması. emekçi 80'lerde kutsaldı, şimdi 3 tane karamel kılıklı top ile karakollar seferber olur oldu.

    kaderinizden bulun, vahşetnizle kuruyun zayıf balıklar.

    düz götlü kısa paçalı pis yumuşaklar. gözlüklerizin o kırmızı çerçevelerini ayrı ayrı siksinler. siz, yumuşaksınız, ılımış sizin etleriniz ve ruhunuz.

    slim-fit turfanda hıyar bile daha zeki sizden.

    bir kadın bunu hak etmiyor. kadın kendi soyunmamalı bile. bir çekince belinden, üzerindeki kotu söken komutanları özledim. macellan'ı özledim. gemide vurmuş pervanenin oradan halatla alıp. gök, yere indi diye anlatırlar. okuma özürlü kuru köfte kadar sığ olan anadoludan gelme görgüsüz marmelatlar.

    kısaca şöföre destek veriyorum. istediğini oynar bakir değilse ve reşitse. bence yaşı gereği de bir ilişkisi vardır.

    bu şöför, vernelci tayfanın anti-maddesidir.

    sok sok çıkar şöför bey fesleğen gibi saksılarına. oooh harcın kurumasın, yağmur değmesin kirpiklerine abi. az bile yapıyorsun. yatır ve sok bu barbar vahşi cahillere.
    ------------
    edit: kusura bakmayın çok sertleştim. bugüne kadar ağzımdan tek bir küfür çıkmamıştır arkadaşlar. önceki mesajlarıma bakılabilir. aileme de sorabilirsiniz. ama bu kadarına dayanamadım. içimdeki tüm birikimi döktüm. kadının böyle metalaştırılması beni delirtiyor. insanın öz saygısını yitirmesini sağlayan bu seyir halindeki insanların, kavramsal haysiyet cellatlığı beni mahvediyor. sikerim böyle işi. hadi düzeltsin bunu sayın kılıçdaroğlu bey de görelim! yapamaz. çünkü kulis yapması lazım önce. tayyip bey bunu batıramaz. yeni yollar açılmıyor. bunun gibilere geçit hakkı mevcut.

    yazık bu adaletinize. ben ağladım. dolmuşa da binmem daha. sondu bu.
  • serdar ortaç gibi bir örnek varken hâlâ kumar oynayan insanların olması akıl alır gibi değil cidden.

    o araçtaki insanların ve hatta o insanların ailelerinin de hayatıyla da kumar oynayan minibüsçü. kimsenin canını almadan ehliyetine süresiz el konulması gerekir.
  • ne oynadığı önemli mi kardeşim seyir halinde telefonla ilgilenmesi bile sorun. ceza almalıdır.
  • bir arkadaşım devlet memuruydu. serviste bile sesi açık oynardı. kocaman da adam.
    gerçekten dev gibiydi. telefonu açar 300-500 basardı.
  • bu insanlar kafalarının içinde ne taşıyor?

    ben bu oyun görüntüsünü biliyorum; oyanayan insanlar da gördüm. bende mi böyle bilmiyorum ama bu görüntüyü görünce, yani böyle karmakarışık, rengarenk, her yerinde bi' şeyler bi' şeyler... overdose olduğumu hissediyorum anında ve itici ve boğucu geliyor bu ekrana bakmak. siz bu ekranlara nasıl bakıyorsunuz lan?! gerçekten insanlarda acayip bir azim var böyle saçma sapan şeylere karşı; yılmadan kurcalıyorlar bu zımbırtıları. yorulmuyor musunuz?!

    bana düzenli para versinler; sadece günde 2 saat böyle bir oyunu oynamamı istesinler, oynayamam. kafam kaldırmaz. hayatınız bu kadar ucuz mu, siktir edin şöyle zırvaları.
hesabın var mı? giriş yap